Reklamný polep áut

Upútať pozornosť na svoju firmu sa dá samozrejme mnohými spôsobmi. Ak však máte firemné auto alebo celú flotilu, bolo by škoda nevyužiť plochu auta na upútanie svojho okolia. Reklama prezentovaná takýmto spôsobom je krajšia a lacnejšia ako viacmesačná kampaň za pomoci billboardov. Prvotné jednorazové náklady sú o trochu vyššie oproti prenájmu billboard priestoru, avšak ako som spomínal – pri viacmesačnom používaní, čo sa pri polepe auta predpokladá, vás táto reklama v porovnaní s billboardom bude stáť celkovo oveľa menej. Ak nemáte designmanual a neviete akým polepom zaujať, naši grafici Vám navrhnú polep s ktorým budete veľmi spokojní. Nezabúdajte, že samotná realizácia výroby a polepu si však bude vyžadovať svoj čas. Po veľkoformátovej tlači je nutné samolepku nechať dostatočne vyzrieť až následne potom, na druhý deň, zalaminovať prípadne vyplotrovať. Je mnoho aspektov, ktoré ovplyvňujú životnosť samotného polepu. Asi najdôležitejšia je správna a rovnaká teplota samolepky a auta pri aplikácii ( rozpätie teplôt 15 – 25 stupňov Celzia). Nakoľko adhézia samolepky je 100% až po 24 hodinách, je nutné takto polepené auto ponechať ešte týchto 24 hodín vyzrieť pri STABILNEJ teplote – bez zmršťovania alebo rozťahovania samolepky.
Pre lepšiu predstavu aplikácie mame pár fotiek zo samotnej realizácie polepu auta podľa firemného design manuálu:
Veľmi dôležité je dôkladné očistenie a odmastenie povrchu kde sa bude aplikovať samolepka. V žiadnom prípade poškrabaný lak! Veľmi dobrým pomocníkom pri tvarovaní orezu je 3M – knifless tape, ktorú treba nalepiť na požadované miesto, ešte pred samolepkou.
ORAJET, ARLON, 3M či AVERY? Každá má svoje prednosti aj nevýhody. U nás sa používajú iba tie najkvalitnejšie. Hlavne precízne, rýchlo, hladko, bez bubliniek, deformácie či bez škrabancov.

Polep musí pekne sedieť až cez pásku, ktorou sa potom samolepka oreže na požadovaný tvar.

„Oslobodenie“ dverí.
Odstránenie tvarovej pamäti požadovanou teplotou.

Finálna kontrola.

Hotový polep pod krásnou oblohou.

Čo Vy na to? Polepíme aj to Vaše?

Publikoval Magenta s.r.o.

Venujeme sa tlači a grafickému dizajnu už od roku 1997. Sme odborníci na ofsetovú aj digitálnu tlač. Sme víťazmi mnohých grafických súťaží. Kvalita naších výrobkov bola vždy odmenená spokojnosťou zákazníkov ktorí sa na nás obrátili.